Friday, November 28, 2008

Penantian berakhir..

Akhirnya...setelah dekat sebulan menanti...dapat jugak duit refund daripada pemaju...
Itu hari masa buat loan, ada kasi "makap" skit dia punya harga untuk buat skit-skit renovation...Kalau tak, mano nak *cokau duit buek boli lampu, kipeh, wiring, kabinet dapur, cat nippon, plaster siling, cover balik duit lawyer, outstanding interest dll yg mencocah ribuan tu..?

abahsyasya : mama cakap je..nak tambah ape utk rumah? Almari built-in 20 kaki? Borong perabut Ikea? TV Plasma 50 inci? swimming pool? Semua bleh..heheh..

mamasyasya : yea!

syasya : abah..sarapan takde ke? (ikut skrip upin & ipin season 2 episode 1..Kak Ros! Sarapan takde ke..?)

abih setongah tangki minyak cari jalan PJS 10/32..isk!

*cokau = carik

Asal makan je amik gamba..asal amik gamba je makan..


mamak (Ibrahim Maju), Semenyih



Restoren Yus, Semenyih


Food court Tesco, Kajang


Satay Hj. Samuri, Kajang


Pizza Hut, Jusco Balakong

Friday, November 21, 2008

Adakah budak umur 2 tahun memang bleh buat camni??

video

pakai baju & seluar sendiri


video

baca doa makan?

The Making of Syasya Goes Outdoor

Ni lah akibatnya kalau terlalu kerap mensnap gambar syasya sejak baby sampai dah besar..

art director memperkatakan sesuatu..syasya mencuba aksi yang baru

dah jumpa angle yg sesuai..lighting ok!

syasya dengan gaya bersandar ala-ala santai..
jurukamera terpaksa menahan bau hapak tong sampah


syasya dah kepenatan...

Monday, November 17, 2008

Kusangkakan streamyx yang lembab.....

Ceh! pc den yang slow rupanya..
Oleh sebab maksu enoi syasya cuti, so bleh la pinjam laptop dia..
Bila connect je streamyx, terus laju cam kilat..


bershopping kat Ikea buat sekian kalinya..

kegembiraan tidak dapat disembunyikan..

tengah memasang reel langsir dengan semangatnya..

pakcik syasya juga turut membantu mencuci toilet

bye bye semenyih...

Related Posts with Thumbnails

  © Blogger templates 'Sunshine' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP