Wednesday, November 18, 2009

Gile Kuaci ChaCheer

Dulu abahsyasya tak suka langsung kuaci ChaCheer ni...neneksyasya (nenek atun) memang suka sangat kuaci ni semenjak abahsyasya skolah lagi...

tapi setelah cuba-cuba try makan kuaci ni hari tu macam ketagih plak..

ada macam2 perisa rupanya kuaci ni...ingatkan yang kaler merah (wangi) tu je...rupanya ada kaler hijau (kelapa) dan kaler oren (masin dan wangi)...

3 jenis tu je yang penah nampak kat pasaran..maybe ada perisa lain lagi kot


koleksi kuaci ChaCheer ada di pasaran


setelah mentry ketiga-tiga perisa tadi..kaler hijau menjadi kegemaran...
memang ada bau2 kelapa (macam kerisik) dan rasanya lebih lemak...

my feberet!

paling xbest kaler oren...

kureng skit la rasa dia..

setakat ni, kuaci jenama ChaCheer menjadi pilihan sebab tak berdebu, packaging menarik, bersih, ada logo halal, banyak pilihan...tapi mahal skit..

waktu paling best makan kuaci tentulah time tengok TV...
rasanya dulu masa muda2 penah makan kuaci dalam panggung wayang...
kira merasa jugak la zaman boleh makan kuaci kat panggung..



3 comments:

Anonymous March 10, 2010 at 8:32 PM  

tanda halal dia palsu....ishh makan banyak dah...

itik March 23, 2010 at 5:28 PM  

btol2...tanda halal palsu...

nUmara... January 17, 2011 at 6:00 PM  

yg ni la ye yg org ckp xhll tu?

Related Posts with Thumbnails

  © Blogger templates 'Sunshine' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP